Мізнік Лариса Миколаївна

Мізнік

Науковий ступінь – кандидат технічних наук

Вчене звання – доцент

Посада – доцент

Сфера наукових інтересів: визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення продуктів із тіста з начинкою. з врахуванням реологічних властивостей сировини, та дослідженню впливу конструктивно-технологічних параметрів формуючого пристрою на закономірності процесу формування.

 

Перелік курсів, що викладаються

Робототехнічні системи та комплекси

Процеси та апарати харчових виробництв

Деталі машин

Інженерна та комп’ютерна графіка

 

Автор 72 публікацій, з яких 45 наукові та 32 навчально-методичні праці.

Вибрані наукові публікації у фахових виданнях:

  1. Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв./ Штефан Є.В., Мізнік Л.М. Київ: Харчова промисловість, зб. наук. праць.  – 2015.– №7. – С.122–125.
  2. Оброблення харчових матеріалів екструзією при виготовленні виробів із тіста з начинкою/ Штефан Є.В., Мізнік Л.М. – К.:НУХТ Матеріали  Між нар. наук.–техн. конф.  „ Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи”.   – 2015. – С.63–64.
  3. Розробка методики розрахунку переміщення штучної тари з подаючого на магістральний конвеєр/ Штефан Є.В., Мізнік Л.М. «Вісник Чернігівського технологічного університету»,зб. наук. праць. – 2016.– №4. – с. 128-133.
  4. Дослідження процесу формування м’ясних хлібів /Мізнік Л.М. Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Київ  – 2016. – № 6. – с.36–40.
  5. Удосконалення теплової обробки м’ясних хлібів. /Мізнік Л.М. Вісник ХНТУСГ. – 2017. – №10 – с.74-79
  6. Визначення стійкості процесу механічного перемішування. /Мізнік Л.М. Наукові праці НУХТ. – Київ , НУХТ, 2018 – №2  – 171–172.
  7. Математичні моделі тіста і вироби із тіста. / Мізнік Л.М.Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Київ  – 2019. – № 9. – с. 57–60.
  8. Розроблення методу розрахунку технологічного обладнання для формування виробів з начинкою./Мізнік Л.М Вісник Чернігівського технологічного університету, зб. наук. праць.  – 2020 №3. – с. 85-91.

 

Вибрані навчально-методичні праці

1.«Процеси та апарати харчових виробництв» : методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальностей 133 Галузеве машинобудування всіх форм навчання [Електронний ресурс] / [упоряд. Л.М.Мізнік] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 66 с.

2.Методичний посібник для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування, освітня програма «Обладнання переробних і харчових виробництв» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / [упоряд. : В. І. Осипенко, О. В. Батраченко, Л. М. Мізнік, М. В. Хандюк ] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 60 с.

3.Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни: “Машини для транспортування харчової продукції” для студентів 3 курсу спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання[Електронний ресурс] / [упоряд. Л.М.Мізнік, М.В. Хандюк] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 67 с.

4.Методичний посібник до практичних занять з дисципліни „Робототехнічні системи та комплекси” для здобувачів освітнього ступеню магістр з галузі знань 13 “Механічна інженерія” спеціальності 133 “Галузеве машинобудування”спеціалізації «Комп’ютеризовані технології проектування та експлуатації технічних систем» усіх форм навчання   [Електронний ресурс] / [упоряд. :  Л. М. Мізнік] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 45 с.

5.Методичний посібник. Конспект лекцій з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» для здобувачів освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 “Галузеве машинобудування” освітньо-професійна програма «Обладнання харчових, торгівельних та машинобудівних підприємств» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / [упоряд. Л.М.Мізнік, М.В.Хандюк] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – 289 с.

 

Профіль в Google Академія https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=new_articles&hl=uk&imq

Профіль в ORCID https://orcid.org/0000-0003-2103-2733

Робоча адреса бул. Шевченка, 460, Черкаси, 18006 (к. 4, а. 217)

Корпоративний e-mail  l.miznik chdtu.edu.ua

Стажування: Черніговський національний університет