Студент кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ виборов друге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

           На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету наукову роботу студентів вважають осереддям їх фахової підготовки та профорієнтаційної роботи з набору абітурієнтів. Адже саме при виконанні наукових досліджень студенти вивчають найсучасніші тенденції своєї галузі, вчаться математичному моделюванню, проведенню наукових експериментів, звикають комплексно бачити будь-яку технічну проблему. Поряд із цим з’являються нові наукові зв’язки з науково-дослідними інститутами, закладами вищої освіти, промисловими підприємствами тощо. Це, в свою чергу, робить навчання за цією спеціальністю більш привабливим, таким, що може надати молодому фахівцю найефективніший інструментарій у майбутній професійній діяльності.

       Студент Володимир Чудов, який навчається за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», взяв участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань 13 «Механічна інженерія» (секція «Koмп’ютерний інжиніринг у механіці (динаміка та міцність машин)»). Другий, заключний, етап цього конкурсу проходив у Сумському державному університеті. Наукова робота студента присвячена підвищенню надійності і довговічності кутерів, які використовуються на м’ясопереробних підприємствах. 

       28 квітня 2021 року Володимир Чудов успішно захистив свою наукову роботу під час онлайн-конференції та здобув друге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Науковим керівником студента є кандидат технічних наук, доцент Олександр Батраченко.