ДНІ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ 2024

       На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління відбулась студентська науково-практична конференція «Дні студентської науки». В конференції приймали участь студенти освітнього ступеню бакалавр 1, 3, 4 курсу та освітнього ступеню магістр.

        Учасники презентували свої наукові роботи, технічні розробки, методики модернізації найрізноманітнішого обладнання. Тематика доповідей: «Вплив тиску та типу асистуючого газу на якість газолазерного різання низьколегованої сталі 09Г2», «Особливості різання нержавіючої сталі оптоволоконним лазером потужністю 3кВт», «Процеси екструзії пшеничного тіста»,  «Вдосконалення процесу смаження солоду в апаратах барабанного типу», «Прогнозування та оптимізація якості поверхні інструментальних сталей при електроерозійній дротяній обробці» та інші.

       По завершенню доповідей викладачі кафедри в повному складі перейшли до  рейтингового оцінювання відповідних доповідей. За результатами оцінки прослуханих доповідей, одноголосно було постановлено присудити наступні призові місця доповідачам:

 

І місце – Білик Назар, ГМ-12, науковий керівник: ст.викладач Тімченко Олексій та Білуха Олександр, мПВ-33, науковий керівник: д.т.н., проф. Осипенко Василь.

ІІ місце – Ілляшенко Юрій, ГМ-33, науковий керівник: к.т.н., доц. Мисник Людмила, Дікусар Владислав, мПВ-33, науковий керівник: д.т.н., проф. Осипенко Василь.

ІІІ місце – Релік Олександр, мПВ-33, науковий керівник: к.т.н., доц. Мізнік Лариса, Давидов Роман ГМ-33, науковий керівник: к.т.н., доц. Мисник Людмила, Бірченко Олег, ГМ-12, науковий керівник: ст. викл. Хандюк Микола, Лементар Олександр ГМ-02ск2, науковий керівник: к.т.н., доц. Філімонова Надія.