Профорієнтаційна робота кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління

      25 квітня викладачі кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Василь Осипенко, Лариса Мізнік, Олексій Тімченко та студент кафедри Назар Білик відвідали ліцей с. Яснозір’я Черкаської області з метою проведення профорієнтаційної роботи з учнями 9-11 класів. Розповіли про Черкаський державний технологічний університеті, переваги навчання зокрема за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».

   Учні дізнались про конструкторське спрямування даної спеціальності, про декілька напрямків працевлаштування (конструювання обладнання машинобудівних і харчових виробництв, його експлуатація та продаж), про офіційні зв’язки кафедри з підприємствами та про наукові досягнення студентів та викладачів кафедри. Викладач Олексій Тімченко детально розповів про правила вступу 2023р. Також перед учнями виступив студент кафедри Назар Білик, розповів чому вибрав дану спеціальність, як він  навчається, де побував на практиці.

    Наприкінці зустрічі Василь Іванович ознайомив учнів з історією кафедри та університету, а також докладно відповів на всі запинання, що стосуються навчання за спеціальністю  133 «Галузеве машинобудування». Завдяки такому заходу учні отримали багато корисної інформації про ЧДТУ.