Візит до смт Драбів

Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління систематично проводить роботу по школам та ліцеям м. Черкаси та Черкаського району для залучення випускників шкіл до вступу в Черкаський державний технологічний університет, зокрема на спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» у 2023 році.

У вівторок 2 травня викладачі кафедри в особі проф. Осипенко Василя, доцента Лариси Мізнік, викладача Олексія Тімченко відвідали школу-гімназію в смт. Драбів  Золотоніського району де зустрічалися з учнями 10-11 класів. Була доведена інформація про навчальний заклад, акцентована увага на спеціальність 133 «Галузеве машинобудування», представлена до показу презентація роботи та наукової діяльності викладачів та наукові досягнення студентів кафедри, розповіли про матеріально-технічну базу та умови вступу. Проінформовано про декілька напрямків працевлаштування за спеціальністю. Це конструювання обладнання машинобудівних і харчових виробництв, його експлуатація та продаж, і офіційні зв’язки кафедри з підприємствами.

Викладачам у профорієнтаційній роботі допомагав студент Олександр Гурома який розповів про позитивні враження від навчання в єдиному технічному вузі Черкаської області.