ЧДТУ ЗАВІТАВ ДО НОВОМИРГОРОДА

     15 листопада наша кафедра в рамках профорієнтаційних заходів відвідала гімназію прекрасного м. Новомиргород Кіровоградської області. Викладачів зустрічали учні гімназії, які підготували чудові доповіді про своє місто, а також освітні заклади Новомиргородської громади. У заході брали участь здобувачі освіти Капітанівського, Туріянського, Йосипівського, Тишківського, Коробчинського, Златопільського ліцеїв та власне Новомиргородських ліцеїв № 1, 2, 3.

     Після вітальних слів розпочалися тематичні уроки. Старший викладач кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Олексій ТІМЧЕНКО провів заняття для учнів 9 класу на тему «3D моделювання в інженерній справі» в ході якої за допомогою відеоматеріалів показав сучасні програмні засоби для створення тривимірних об’єктів, використання текстур та моделювання руху. Викладач намагався зацікавити молоду аудиторію у використанні комп’ютерної техніки, інженерії, англійської мови як важливих елементів їх майбутньої професії. Було озвучено ряд напрямків, де гостро необхідні кваліфіковані інженери зі знанням комп’ютерного моделювання і що затребуваність таких спеціалістів тільки зростатиме. Далі познайомили учнів з напрямками роботи на кафедрі і рядом підприємств, які запрошують долучитися до роботи в нашому регіоні.

     Дуже теплий і гостинний прийом у м. Новомиргород завершився кількома екскурсіями по визначним місцям громади. Дякуємо усім залученим і працюємо у тісному співробітництві над майбутніми освітніми проєктами!