ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ ПРОЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ТА ВЕРСТАТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ ПРОЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ТА ВЕРСТАТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

 

На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету 14 червня 2023 р. відбувся захист бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за освітньою програмою «Обладнання харчових, торгівельних і машинобудівних підприємств».

Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління здійснює підготовку фахівців за сучасними вимогами, що відповідає потребам суспільства, економіки та промисловості як нашого регіону, так і держави в цілому.

Члени комісії у складі к.т.н. Юрій Юрченко (голова ЕК), д.т.н., проф. Василь Осипенко, д.т.н. доц. Олександр Батраченко, к.т.н. доц. Лариса Мізнік (члени комісії) відмітили високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти та достатньо високу якість представлених до захисту робіт, а також теоретичну і практичну цінність отриманих результатів. На відмінно захистилися Олександр Білуха та Владислав Дікусар. У доповідях відчувалось новаторство і індивідуальність, вміння відстоювати отримані результати в роботі. Усі виступи відрізняються своєю оригінальністю, креативністю та іноваційністю.