Вручення дипломів випускникам спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

технологічного університету

спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Вручення дипломів бакалавра випускникам Черкаського державного технологічного університету спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

5 червня 2023 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління. Цей день є особливим, як для випускників, так і для викладачів та батьків – одночасно хвилюючий, радісний та з краплинами суму.  Привітали випускників ректор університету Олег Григор та висловив подяку викладачам і батькам за їх плідну працю. Декан факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування Андрій Чорній, завідувач кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Василь Осипенко запросили бакалаврів продовжувати навчання на магістратурі. Серед почесних гостей – військовий ЗСУ Юрій Дікусар (який перебуває у п’ятиденній відпустці), батько одного із випускників Владислава Дікусара, прийшов привітати всіх випускників і свого сина особисто, побажав студентам успіхів та нових великих звершень.

Найтепліші слова подяки висловили усім науково-педагогічним працівникам університету, а особисто викладачам кафедри ПХВ та ВНП від випускників кафедри. Свято пройшло в теплій невимушеній атмосфері.